För den brutna belgiska, sade Sir Alex

Den här säsongen har Lindelef Mourinhos förtroende, som visar stunder av en mycket bra fotboll. Svenskaren såg särskilt bra ut mot de röda djävlarna mot Juventus i Champions League genom att slutföra 10 avlyssningar för matchen samtidigt och vinna 45% kampsport där han deltog. Men för att frigöra MJ: s fulla potential vid Lindelef arbetar fortfarande inte och pengarna som spenderas vid hans köp, arbetar Viktor knappast nu.

Romelu LUKAKU – köpt för 76,2 miljoner pund från Everton
Överföringsutvärdering: 4

För den brutna belgiska, sade Sir Alex, blev ganska allvarliga pengar utbetalade till Everton. Samtidigt vann MJ slaget om rätten att underteckna Lukaku med Chelsea, som också hade synpunkter på målvakten.

I sin första säsong på Old Trafford gjorde Lukaku 16 mål i 34 matcher, vilket nästan gjorde upp för förlusten av Ibrahimovic. Men i den nuvarande handen med belgiska prestationen är det mycket värre – bara 4 mål i 10 slagsmål. Den kaotiska stilen av attacker från den moderna MU tillåter inte laget att effektivt använda Lukakus trumfkort, vilket är anledningen till att han måste gå djupt på jakt efter bollen och försöka skapa poängsätt på egen hand. Kanske av denna anledning skakade Romelu förtroendet för sina förmågor och med det och prestationen.

Är det värt att ge pengar till Mourinho och om “MJ” har blivit starkare från sina inköp

Under alla omständigheter kan Lukaku spela mycket bättre och göra mycket mer. I samma lag i Belgien i den nuvarande ligan av nationer spenderade anfallaren 4 mål i 2 matcher. Det betyder att Mourinho behöver arbeta bättre på lagarbete och använda Lukaku’s bästa egenskaper framåt.