Mest sannolikt, på vintern, kommer MJ-cheferna

Att utvärdera den senaste överföringskampanjen “röda djävlar” är fortfarande mycket svår. Av de tre fotbollsspelarna som kom till Premier League på sommaren lyckades bara Fred göra sin debut, ha vunnit tillbaka 7 matcher och gjorde 1 mål. Den 19-årige Diego Dalot förvärvades för framtiden, men den 35-årige målvakten Grant togs enbart på rollen som den tredje målvakten.

Mest sannolikt, på vintern, kommer MJ-cheferna fortfarande att ledas av Mourinho och ger honom ganska bra medel för ett annat försök att stärka kompositionen. Kommer Jose göra det? Med tanke på Red Devils nya erbjudanden och deras effektivitet uppstår allvarliga tvivel. Det är därför möjligt att ledningen för Manchester United först och främst ska ge chefen en uppgift att bli av med onödiga och odefinierade spelare, vilket gör det möjligt för klubben att få ytterligare finanser, som bara måste spenderas på poäng och med sikte på att omedelbart stärka laget. Annars kan du oändligt lyssna på klagomålen från Specialen, som tycks inte alls betrakta sig själv ansvarig för det långt ifrån de bästa resultaten av laget …

Vi erbjuder dig historien om 10 stjärnor som har dött bort genom att gå till Santiago Bernabéu.

Mateo KOVACIC (29 miljoner euro, 2015)

Ju längre, ju mer rykten om möjlig övergång av Eden Azar i “Real”. Det verkar som att belgiska passar perfekt in i kungsklubben, men det är viktigt att komma ihåg att det inte finns några garantier. Detta är klart för att bekräfta sin lagkamrat Kovacic, som bytte till “Real” 2015 år. I början satt kroaten ofta på bänken, och även efter avskedandet av Rafa Benitez och Zidans ankomst hade liten förändrats. Hur man trycker på Luka Modrica, Tony Kroos och Kazemiro? Samtidigt i landslaget måste den oturliga mittfältaren möta samma problem: Modric, Rakitić och Milan Badel har redan tagit hand om sin position. Efter 37 matcher på tre årstider, gick Kovacic till Chelsea för uthyrning.

Michael OWEN (12 miljoner euro + Antonio Nunez)

Skräckhistorier om Michael Owen framträder inte bara när man diskuterar “Real”, men i allmänhet britterna utanför hemlandet.