Rider som “utsmyckning”. När blir F1 kvinnor bakom ratten? Och skulle de lyckas?

Kommer det någonsin att förändras? Och kan kvinnor komma in i F1-världen?

De säger: Ja! När allt kommer omkring, knappt kunde säga något annat, eftersom båda hans racing engagemang (förmodligen) och tror båda lagen är rikt betalt för det, de kommer att se och höra i media. Det kommer att väcka uppmärksamhet.

Och så det kan vara bättre att ge ordet till någon som har insikt. Jan Charouz gjorde också en testförare för Lotus (som Jordy), nu kommenterar för Sport 1 säger: “I världen om en flicka som har att F1 är. Men ingen av dessa två kommer in i det.Det är upp till 95 procent av det sätt att locka sponsorer ”

 Kvinnor har sådan styrka

Varför den branta dom, som inte är Charouz singulära utropstecken, men en gemensam syn?

lekman det kanske inte verkar, men i F1 och andra motoriska sporter är grunden för perfekta fysiska. Att stanna en och en halv timme bakom ratten, när du är överbelastad när som helst, är verkligen en chore. Jag har därför en form såsom piloter bästa idrottare, en siffra utan gram fett.

Och eftersom kvinnor är vid en sådan nackdel. “Det är fruktansvärt orättvist för dem. Det är som om du tog den bästa tjejen och tio mot killen på 150: e plats. Han är lika medveten om det.Vi bygger annorlunda, säger Charouz.

Och lägger till ett personligt exempel. För fem år sedan red han i sin fars lag i serien AutoGP med en schweizisk Natacha Gachnangovou, som en gång Bernie Ecclestone sade att det skulle kunna skärpa i F1. De första tre rundorna gick bra i loppet, men då föll det.

“In F1 det handlar om uthållighet, men lägre serier som GP2 oerhört fysiskt krävande. Där har du full effekt för att snurra hjulet, det är den maximala ansträngning, och jag kan inte föreställa mig hur det skulle klara av en kvinna. “Tänk det eller inte F1 boss Ecclestone som annars kvinnan i Championship ur ett marknadsföringssynpunkt mycket lust.Och så föreslog han att han skulle skapa en speciellt mild serie som skulle ingå i vissa racing F1 helger.

Idén för en “tjej” liga delade de två kvinnorna som nu närmast formeln. Spanjor Jorda välkomnar initiativet och säger: “Att komma in i motorsport är svårt för kvinnor eftersom de tävlar med män. Andra sporter har kvinnliga mästerskap, så varför skulle F1 vara annorlunda. Bernie har rätt, och jag tror att vi kommer snart dit. “Britney Wolff skriker nästan och skriker:” Det är inte rätt väg. Först vet jag inte var vi kunde få så många kvalitetspiloter.För det andra var jag racing karriär som en vanlig ryttare, så varför skulle jag nu tävlade bara mot kvinnor. Jag vill helst inte delta alls. Jag skulle inte vilja vinna. ”

Som det händer, har de båda sanningen. Kvinnor som kunde tygla honom i F1 är världen verkligen inte mycket, men samtidigt utan särskild serie är knappast den kungliga disciplin konsekvent genomdriva. Jordi och Wolff är verkligen stora kvinnliga förare, chaufförer bättre än de flesta av vägarna, men som de är i racing världen hundratals.

Han Jorda vad de flesta fångas upp i en serie GP3, vilket är att formulera en farmarliga hierarki. Hon fick inte en poäng i henne och hennes övergripande, 29.i stället tyder på att det inte valde Lotus på grund av resultaten, utan snarare satsa på kinden.

Även om Wolff kom från den prestigefyllda DTM standardvagnsserien, men även lyste hon. Och mer intressant, hustru till chefen för stallet Mercedes, som har en minoritetsandel i Williams, som hade just Susie hyra.

tillfällighet?

Under de senaste två säsongerna det blir stabilt distribueras i fredag ​​fyra utbildningstillfällen, vilket inte är mycket

. suppleant? Jag vill helst inte

Även om rollerna av både kvinnor att vara en testpilot, och i den nuvarande F1 när testningen nästan förbjudet, detta är faktiskt en symbolisk funktion.

Uppgifter?Här finns en äldre ensitsiga rida på en show, som ger varje helg på banan samma intervju där du upprepa det vill riva fördomar och bli en förebild för yngre flickor som du omedelbart tog bilder för olika tidningar i förföriska (och sexig) positioner, vilket är en anhängare av jämställdhet, den värsta stereotyp.

Hur Williams Wolff allvarligt, visade det sig före årets tävling i Malaysia.När det var oklart om Valtteri Bottas lyckas återhämta sig, så chefen stallet meddelat att Wollfová honom inte ersätta, fås med ensitsiga mest erfarenhet.

“Hon test ryttare, ingen backup”, säger Claire Williams.

det är vad kvinnor har i F1…Home