Euro 2016 semifinal Unibet spelare betyg: Portugal 2-0 Wales

Sparade bekvämt från Bale halvvägs genom första halvåret och hade väldigt lite att göra hela. Gjorde ett par fasta, men raka sparar från lång räckvidd sent på.

Skyndade på ganska, skickade i många bra kors från höger. Tog en meningslös skott från 35 meter över efter en halvtimme men han var fast utan besittning.

En uppenbar nedgradering på Pepe, hans brist på hastighet Unibet exemplifierades av Robson-Kanu, som fortskred förbi honom så lätt efter 25 minuter. Gult kardad i andra halvan. Gjorde bra för att fånga ett Robson-Kanu kors från höger med kung som lurar menacingly bakom. Hade ett bra försök att gå in i de sista 20 minuterna, på ett hörn precis bred.

Tillhandahålls leveransen för öppningsmålet och pannade tillbaka Chris Gunter tillräckligt, vilket var taktiskt åtminstone ganska viktigt.Hade en enkel Unibet kväll när det gäller att försvara

Hade ett lågt skott från precis inuti boxen draget bredt efter 16 minuter och fladdrade om mittfältet med mycket avsikter – men slutprodukten saknades ofta.

p> Visst ganska olycklig att tas av 17 minuter från slutet men det var mer nere på hans prestation än chefsbeslutet. Ljusstart men bleknade snabbt. Waless episka resa Unibet kommer till ett slut som Ronaldo får springa i Portugal-showen Barney Ronay.

Tillhandahålls ett retande kors för Ronaldo från vänster vinge sent i första halvlek och var bekväm i besittning utan några blåsande stunder.

Tidig påstående om en straff viftade bort men gjorde hans inverkan att räkna så småningom med den vanligtvis briljanta rubriken. Hade också en assistans – från ett scuffed skott.Ställ in en ledares exempel.WALES

Inte mycket han kunde ha gjort för något mål, särskilt den Unibet odds online andra som var från så nära håll var hans tid att reagera minimal, men parerade ett par senare skott nervöst.

Vingebacken kunde inte komma fram så ofta som i andra spel, vilket kanske ger hans minst imponerande prestanda i turneringen. Gjorde OK defensivt men i slutändan dämpad.

Bekväm första halvlek men det gick fel efter intervallet när man förlorade Ronaldo från hörnet för öppningsmålet. Han var bokad strax efter timmen för en olycka på samma spelare.Portugal 2-0 Wales: Fem talpoäng från semifinalen i Lyon Läs mer

Gjorde en läcker tack på Ronaldo inom tre minuter, glida in och vinna bollen med sin högra uppstart, som såg ut att ställa in tonen tidigt.Fångad ur position för andra mål.

Lycklig att inte erkänna en straff när Cédric Soares Unibet korsade sig med Ronaldo, hoppade om att hoppa och sätta hand om nacken, men dominerade luften innan han tog av sig.

Hanterad Sanches bra men, liksom Gunter, hans angreppsmöjligheter var begränsade. Kanske var det caginess men Wales led av att han blev penned tillbaka.

Snabbt hörn till Bale tidigt, som Real Madrid-anfallaren körde över. Arbetade outtröttligt i mittfältet men offrades mindre än en timme in för de mer angreppssinnade Sam Vokes.

Införde två tidiga misstag, den andra ledde till en bokning sju minuter in och tog aldrig riktigt kontroll.Efter en fin turnering var det en besvikelse att sluta på.

Han skulle aldrig bli en direkt ersättare för Ramsey eftersom de Unibet betting pa nätet är så olika spelare men arbetade hårt och kom framåt. Gick nästan på ett lågt kors från Bale tidigt.

Utfört med stort förtroende från den prestationen mot Belgien och gav Bruno Alves en tuff tid i början men spenderades av timmen och byttes med Simon Church .

Livlig från offen, gör en dartkörning över Danilo. Han hotade från räckvidd vid flera tillfällen men fick aldrig tillräckligt nära för att göra verklig skada. Fortfarande Wales bästa spelare.