Dodgy polvi hillitsee Johanna Kontan odotuksia Australian Openissa

Johanna Konta olisi normaaleissa olosuhteissa paras brittihalu mennä syvälle Australian Openilla, mutta kun hän on limpannut kaupunkiin yhdellä hyvällä polvillaan, hänen välittömät ja pidemmän aikavälin näkymänsä ovat yhtä vaikea lukea kuin sää.

Ensimmäisen päivän keskittyminen väistämättä suuntautuu kohti Serena Williamsia – joka aloittaa Margaret Courtin 24 pääteoksen ennätyksen saavuttamisen, kun hän pelaa venäläistä Anastasia Potapovaa – ja puolustava mestari Naomi Osaka, joka avaa oikeudenkäynnit Rod Laver Arenalla Marie Bouzkovaa vastaan.Australian Open -arvonta: Coco Gauff kohtaa Venus Williamsin kokouksen ensimmäisellä kierroksella. Lue lisää

Kontan tavoitteet ovat samat kuin heidän, mutta hänen kykynsä toimittaa ei ole kovin vakuuttava.Kun Konta paljasti perjantaina, ettei hän palaa Fed Cup -velvollisuuteen Isossa-Britanniassa viikko tämän turnauksen jälkeen, se lähetti viestin, että hänen palautumisensa on vielä tehtävä – ottaen huomioon hänen sankarilliset ponnistelunsa joukkueelle viime vuonna.

GB: n kapteeni Anne Keothavong sanoi: ”On valitettavaa, että Jo on päättänyt jättää itsensä poissa käytöstä tänä vuonna. Pyysin hänen kanssaan tuottavaa keskustelua ennen joulua, kun hän selitti, mikä vaikea päätös hänelle oli ja hänen tarpeensa aikatauluttaa älykkäästi vuonna 2020. ”

12. siemen, joka on viettänyt melkein neljä kuukautta kunnossapitoonsa jälkeen päästäkseen US Openin puolivälierään, lähti viime viikolla Barbora Strycovasta Brisbanessa, joka oli aikaisemmin vetäytynyt turnauksesta Adelaidessa, ja on vajaa galopista.Hän myöntää menevänsä ensimmäisen kierroksen otteluunsa Ons Jabeuria vastaan, joka Unibet veikkaus bonukset hoitaa edelleen polviansa kivuttaneen kivun koko vuoden 2019 ajan – hänen tyydyttävimmän matkansa kiertueella, paradoksaalisesti.

“Minulla on ollut tämä polvivamma siitä lähtien Brisbane viime vuonna, joten pelasin sen kanssa koko kauden ”, hän sanoi. ”En usko, että se on ratkaiseva tekijä. Keho – ja mitä me sitä pyydämme – on urheilulajamme todellisuus, vuodenaikojen pituus ja vaatimukset, joita teemme, kun menemme oikeuteen kilpailemaan. Pelaa videota 0:49 ‘Olin todella peloissani’: Jakupovic romahti Australian avoimen ilmanlaadun takia – video

“En pidä sitä itsestään selvänä. Kehoni saattaa pakata yhden päivän sisällä, mutta toivottavasti ei ja teen kaiken voitavani, jotta ei. Nyt odotan koko kausia.Tämä on vain osa palatakseni toivottavasti pelaamaan paljon otteluita takaisin. ”

Jabeurin ulkopuolella on isompia haastajia. Kontan on todennäköisesti lyöttävä ylöspäin liikkuvaa Caroline Garciaa halkeamasta lähtevän Caroline – Wozniackin – halkeamiseksi, jos tanskalainen voi käynnistää jäähyväislapsensa tyylikkäästi; hän soittaa ensin amerikkalaista Kristie Ahnia, kun taas Konta saattoi makaa odottaa kolmannella kierroksella.

Viettäessään suuren osan nuoruudestaan ​​Australiassa, Konta on tottunut pelaamaan kuumuudessa, vaikka olosuhteet ovat ylittäneet pelkät lukemat lämpömittarilla.Hän osallistui pelaajaneuvoston keskusteluihin perjantaina turnauksen kanssa. Hän on tyypillisesti hyvä ja flegmaattinen – vaikka hänellä on vielä muistoja romahtamisesta oikeudessa, kun hän lyö Tsutana Pironkovaa toisella kierroksella US Openilla vuonna 2016. Johanna Konta: ‘Minulla on ollut polvivamma vuoden alusta lähtien ‘Lue lisää

“Se oli enemmän geelideni ja ottamiesi elektrolyyttimäärien hallintaa…eikä sitä, että vartaloisin polttoainetta kunnolla”, hän sanoi. ”Olen jalostanut menetelmiäni siitä lähtien, ja minulla ei ole ollut useita vuosia ongelmia – kosketa puuta.Pyydämme kuitenkin paljon vartaloa, joten kuka tietää, kuinka se vastaa. ”

Katie Boulter, joka otti paljon kritiikkiä ja ensimmäisen palkinnon rahaa, kun hän vetäytyi viime vuoden ranskalaisesta Avattiin viime hetkellä, oli feisty ja stoikkinen palatessaan Melbourneen, missä hän muistelee hellästi pelaajan Ekaterina Makarovan pelaajaa, joka Bet365 suljettiin voittamalla ensimmäinen kolmannen sarjan super tie-break, dramaattisesti niin, 10-6.

Selittäessään pariisilaisen päätöksensä väistämättömäksi ottaen huomioon lääkärin neuvojen määrä, joka tulee hänen tapaan alaselän ongelmista, hän mieluummin odotti eteenpäin. Yhdessä Heather Watsonin ja Harriet Dartin kanssa Boulter soittaa tiistaina – maailmaa nro 5 vastaan, Elina Svitolina.

Suurimman osan vuotta 2019 Leicester-pelaaja ei pelkää mahdollisuutta.Ei myöskään keuhkojen tukahduttavat olosuhteet, jotka ovat häirinneet niin monia pelaajia. “Mielestäni meidän on pidettävä tätä näkökulmasta”, hän sanoi. ”Jotkut ihmiset menettävät kotinsa ja elämänsä. Tämä turnaus toivottavasti tapahtuu ja saattaa ehkä hymyillä heidän kasvonsa, jotta heidät häiritsisi sitä. Olen varma, että lääketieteellinen henkilökunta tekee parhaansa turnauksessa. Se on kaikki mitä voin pyytää. ”