Betsson

Som en del av Premier League spelar Manchester United med underhunden Huddersfield. Oddsen för att vinna “Mankunians” är 1.28. Denna siffra är underskattad. Exemplen som beaktas bekräftar det faktum att Betsson bookmaker anger genomsnittliga odds för matcher.
Linje av händelser

Huvudhändelser

Betsson-linjen representeras av 19 sporter. Det finns en fördel gentemot populära destinationer:

  • Fotboll.
  • Hockey.
  • Tennis.
  • Basket.

Better erbjuder över 100 marknader för fotbollsmatcher, gratis hockeyförutsägelser och basketbollsatsningar online – från 50 till 70 resultat och 20 erbjudanden för tennis. Linjen består av olika handikapp, totaler, förutsägelser för oavgjort eller vinna en klubb.

Nackdelarna med linjen inkluderar frånvaron av heltal för det totala, endast halva citat erbjuds. Spelaren kommer inte att kunna försäkra den gjorda prognosen. Fraktionsvärde leder bara till seger eller förlust.
Live linje

I live-läge erbjuds en bra linje, som i termer Betsson av antalet spel inte är underlägsen andra populära BC. Tennislinjen är över genomsnittet.

Live linje

Till exempel finns mer än 30 marknader tillgängliga för en live tennis-match och mer än 45 satsningar för en fotbollsmatch.

Koefficientnivån är genomsnittlig. Betsson kan inte tävla med de bästa bookmakarna på grund av höga marginaler. I live-priser är marginalen i genomsnitt 7,5 – 8%.

Funktioner med live betting:

  • Onlinespel beräknas inom cirka 10 minuter.
  • Minsta insats är 50 rubel.
  • Den maximala insatsen bestäms av matchen.

En spelare får tillgång till online-sändningar om hans konto har en positiv balans.

Betsson mobilapplikation

För att underlätta användarna erbjuder Betsson mobilapplikationer för Android och iOS. Ansökningar kan laddas ner från den officiella webbplatsen för bookmaker. Klicka på lämplig ikon för att göra detta.

Mobilapp

Citat och rader i mobilapplikationer skiljer sig inte från de som erbjuds på huvudsidan. För att ange ditt personliga konto bör du använda din egen inloggning, lösenord.