Bwin

Metoder för insättning och uttag av medel

Bwin-bookmakern är en institution i flera valutor, så du kan fylla på spelbalansen i fem valutor: Rysk rubel, Euro, Polsk zloty, svensk krona och Bitcoin cryptocurrency. För att bidra med pengar till spelbalansen uppmanas spelare att använda följande betalningssystem:

  • Bankkort (Visa / MasterCard / Maestro);
  • Bitcoin;
  • QIWI;
  • Skrill;
  • Neteller och mer än 20 alternativ.

Fonderna krediteras direkt och utan provision. Ansökningar om uttag behandlas inom 24 timmar för elektroniska plånböcker, att ta ut medel till bankkort kan ta upp till tre arbetsdagar. Det är värt att notera att det finns vissa begränsningar för uttag: upp till 1 500 euro finns Bwin tillgängliga för uttag per dag, upp till 3 000 euro var sjunde dag och högst 9 000 euro per månad.

Kundtjänst

I händelse av svårigheter kan varje användare kontakta supporttjänsten via onlinechatt eller telegrambot. Operatörer arbetar dygnet runt och är redo att ge ett snabbt och kompetent svar till både rysktalande och engelsktalande spelare.

Uteslutna länder

Bwin BC accepterar användare från hela världen med undantag för vissa länder: Frankrike, Storbritannien, Spanien, Italien, USA, Israel. Innan du registrerar dig och börjar satsa, se till att det är tillåtet i ditt land, annars kan kontot blockeras.

Bwin-spelbolaget är perfekt för både nybörjare och proffs som har satsat på olika sportevenemang i flera år. Höga odds gör att spelare kan öka sin balans ibland även med små satsningar, vilket kommer att säkerställa en bra start, och olika bonusar och belöningar kommer att göra spelet ännu roligare.