“Akhmat” och “Wings of Soviets” band

Disappointing Tour Series

“Akhmat” och “Wings of Soviets” band. Matchen visade sig spektakulär och med ett överflöd av stunder. Båda lagen kunde vinna, så det är naturligt att matchen slutade utan en vinnare. ”Akhmat” borde naturligtvis bli förolämpad, eftersom han förlorade segern i sista minuten tillagd, men man kan inte säga att ”Vingar” förtjänade detta mål.

Serien av lag av Rashid Rakhimov och Miodrag Bozovic fortsatte. Akhmat växlar i nederlag med oavgjort och kan inte vinna i sex matcher. Den sista triumf för Grozny-invånarna dateras tillbaka den 5 augusti. “Wings of Soviets” utökade sin win-win-serie till fyra möten. Inte överraskande, efter sådana resultat, är lagen i botten av ställningen och kämpar för överlevnad, men de har fortfarande gott om tid att korrigera situationen.

Turneringstid

“Zenith” gav en otrolig och fantastisk andra halvlek i en match med “Ruby” och skickade fem obesvarade mål i Kazans mål. “Ruby” kunde ge striden mot den regerande mästaren först under första halvlek, varefter den smuldrade. För teamet av Roman Sharonov var detta nederlag det fjärde i rad. Efter en bra start på säsongen tappade Kazan-teamet markant mark och kan inte återta här. Kanske kräver detta seger, men med ett sådant spel blir det svårt att uppnå det. Under tiden är Rubinoviterna redan mycket nära riskzonen och kommer troligen att leda kampen för överlevnad.

Observera att detta nederlag var ”Rubin” det största under alla tider som spelade i Premier League. Innan dess hade klubben aldrig förlorat med en skillnad på fem eller fler mål. Det kunde ha varit fler, men det kontroversiella målet för Artem Dziuba räknades inte. Angriparens intervju vid det här tillfället sprängde Internet. Titta om du inte har sett.

När det gäller Zenit lyckades laget efter den utmattande matchen i Champions League mot Lyon (1: 1) att återhämta sig helt. Teamet av Sergei Semak tillförde betydligt exakt under andra halvan av mötet, när det verkar som om allt skulle vara tvärtom. Den nuvarande mästaren har inte tappat i fem matcher i alla turneringar och fortsätter att leda i ställningen.