Den tredje delen av mästerskapet ligger bakom

Den tredje delen av mästerskapet ligger bakom, men ställningen är så förvirrande att det är orealistiskt att förutsäga vem som kommer att vara på vilken plats i slutändan. Den nuvarande mästaren Zenit blev den enda ledaren, CSKA klättrade upp till andra platsen. “Rostov” och “Krasnodar” snubblat, som utnyttjade “Lokomotiv” och tog upp dem. Spartak skämdes igen, och utomstående uppnådde viktiga och sensationella segrar.

Tour nederlag

Orden ”nederlag” och ”Spartak” har nyligen blivit synonyma. Laget till Oleg Kononov led det fjärde nederlaget i rad. Den här gången från Ufa. För att kalla detta resultat en sensation vänder inte språket sig. Det är snarare ett mönster. De röda vita och deras tränare hällde igen mycket smuts och kritik. Även om ägaren till Spartak Leonid Fedun försäkrade att Kononov kommer att förbli i laget åtminstone fram till vintern, verkar det som om stolen under honom skakade ännu mer. Nästa matcher kommer att vara avgörande. Men nog med Spartak.
Supermatch i Moskva, nederlag i St. Petersburg, Spartak och Dynamo snubblar igen

“Titta,” Ufa “slå” Rostov “- två ord om” Ufa “, om” Rostov “50. Slå” Ufa “” Zenith “- två ord om” Ufa “, 200 om” Zenith “. Nu har vi slagit Spartak – det kommer att finnas två ord om Ufa, resten handlar om Spartak. Hej studio! ”- sade mentorn till“ Ufa ”Vadim Evseev i luften“ Match Premier ”.

Men sanningen är att Ufa förtjänar att bli pratad om mer. Ufa-laget visar solid fotboll, och segrar över Rostov, Zenit och Spartak säger mycket. Under de senaste fem matcherna gjorde avdelningar i Vadim Evseev 10 poäng och fick fotfäste mitt i turneringsbordet. Det är ingen fråga om någon kamp för överlevnad. Här bör snarare diskussionen om europeisk konkurrens diskuteras. Utöver detta förlorade laget några ledare och systemviktiga spelare i överföringsfönstret för sommaren. Nu har klubbens ledning redan meddelat att de är redo att släppa Vadim Evseev till Spartak utan problem. Tips?