Dessutom återvände Andreas Pereira till Manchester

Dessutom återvände Andreas Pereira till Manchester. Om brasilianern har länge glömts bort, och han återanimerade sin karriär och spelade för “Granada”. Här har United ytterligare ett alternativ i attacken. Det är osannolikt att Pereira kommer att bryta in i huvudlaget, men det kommer att göra för rotation.

På vänster sida är United mycket utsatt. Rashford, Martial och Lingard. Det verkar vara en bra uppsättning av artister, men det finns ingen säkerhet i något. Marcus är för ung, Martial misslyckades andra säsongen och kan mycket väl lämna, och det är osannolikt att Lingard blir en fullfjädrad spelare i huvudgruppen och växer ut som en rotationsfotbollsspelare.

Vem de inte matchade på vänsterflanken på United, men fortfarande de mest riktiga kandidaterna är Bale, Ronaldo och Perisic. Världens bästa fotbollsspelare är ett idealiskt alternativ för nostalgiska fans, men svårt att genomföra. Galna pengar kommer att ställas till portugisierna, och det finns ingen garanti för att Cristiano kommer att anpassa sig till den nya Premier League när han är på väg 32. Det finns inga Osasuns här.

Borgen och Perisic kvar. Enligt min mening skulle Bale återigen bli den bästa spelaren i Premier League om han återvände till United. Walesman kunde återigen spela på sin favorit vänstra panna och bli lagets huvudstjärna. Förmodligen skulle Bale vilja vara i skuggorna medan han samlar troféer. Gareth transfer-nyheterna dör ner varje dag.

Utan Bale och Ronaldo. Överföringar till Jose MourinhoPhoto: Mål, Sky Sports, Daily Mirror, ESPN

Forblir Perisic. Alternativ för de fattiga. Horvath är det minst framträdande av hela företaget. Dessutom spelade han aldrig för en toppklubb. I februari fyller han 29 år. Han har en tung karaktär … Det finns många faktorer som talar emot denna överföring. Samtidigt kan det inte finnas några klagomål på fotbollssidan. Perisic är en utmärkt spelare på vänster sida och arbetar med två ben på högsta nivå.

Det huvudsakliga problemet med att hitta vänstervingen är att det inte finns många av dem bland toppklubbarna, och de flesta är helt enkelt otillgängliga. Om det inte smälter samman med Perisic, är det troligt att United vägrar att stärka den vänstra flanken just nu. En annan magnifik vänsterkant, Douglas Costa, kommer sannolikt att åka till Juventus, och han kommer ändå inte ta någon. Man kan bara hoppas på begåvad ungdom eller för Martials insikt. I slutändan betalade de galna pengar för honom …