Det är fruktansvärt att tro på detta, men efter att Ibrahimovic

Framåt

Det är fruktansvärt att tro på detta, men efter att Ibrahimovic lämnade laget var det praktiskt taget inga specialskårare kvar. Med all respekt för Martial och Rashford, som väl kan betraktas som mitt framåt, behöver United en head-poängmaskin. Till exempel, till exempel Alvaro Morata.

Ursprungligen föredrades Morate av Griezmann, men sagan med franskmannens deltagande visade sig vara ett sorgligt slut, så denna överföring kan inte övervägas på allvar förrän nästa år.

Morata spelade utmärkt två säsonger på Juventus, återvände till Real Madrid, men stod inför hård konkurrens. Den paradoxala situationen är att Real Madrid är så stark att en man som får ett genomsnitt på ett mål på 89 minuter förblir i reserv, men samtidigt finns det inga klagomål mot Zidane, eftersom Benzema gör sitt jobb perfekt. Som jämförelse tillbringade Ibrahimovic 143 minuter på ett mål.

Utan Bale och Ronaldo. Överföringar till Jose MourinhoPhoto: Mål, Sky Sports, Daily Mirror, ESPN

Om Morata kom, skulle ytterligare en framåt inte ha förhindrat Manchester. Säsongen är lång, och i Champions League med Martial och Rashford kan du inte hålla länge. Naturligtvis är det troligt att den andra toppspelaren kommer att undertecknas, men en erfaren målscorer skulle helt klart vara praktiskt för laget. Dessutom, med Ibrahimovic avgång, kommer United uppenbarligen inte ha tillräckligt med dimensioner. Jag utesluter inte överföring av en solid framåt med en prislapp på upp till 20 miljoner pund.

Bonus

Jag skrev specifikt inte om Ashley Young och Wayne Rooney. Båda veteranerna verkar vara med på laget. Young är ganska bra för en lapp på båda försvarsflankerna, och Rooney … Wayne behövdes inte av någon med en galen lön, men lovade att han skulle bli en viktig spelare för laget, om än inte i startuppställningen.

Det är troligt att United kommer att göra stora inköp på sommaren. Det återstår att göra tre eller fyra punktsförstärkningar och kampen om titeln i Premier League kommer att bli verklighet.