Detta är inte det första sådana fallet

Till exempel besökte han i november 12-årige Damari Dawkins, som spenderar alla sina dagar i ett Londons sjukhus, där han leder en ojämlik kamp mot cancer. Sterling hade ett klart mål: han ville locka uppmärksamheten hos alla potentiella afro-karibiska donatorer för benmärgstransplantation.
Beverly De Gale, medgrundare av afro-karibisk förtroende för bekämpning av leukemi, sade: “Damari var jubel när han såg honom. När Premier League-mästaren kommer in i ditt rum som kommer att hjälpa, är det som jul. Han trodde inte ens att Rahim kom från Manchester kort efter matchen i Frankrike för att bara prata och hjälpa honom att hitta en givare. ”

Detta är inte det första sådana fallet: Sterling ständigt hjälper staden med välgörenhet. Han använder också sin rikedom för att hjälpa sin familj, till exempel, i februari köpte han ett hus för sin syster. Tidigare gjorde han samma gest mot sin mamma.

Mohammed Salah

Vi vet väl vad Salahu var värd hans framgång. Han själv kommer också helt ihåg hur svårt det är för dem som är mindre lyckliga i livet än resten.
I april donerade Salah 450 tusen dollar för inköp av mark för byggande av avloppsreningsverk i den egyptiska byn Nagryg.
Egypten gjorde mycket för att förbättra levnadsstandarden i sitt hemland, tack vare vilket han fick smeknamnet “Skaparen av lycka”. Mohammed återvänder ofta för att få reda på saker hemma och se gamla vänner.

“Du har ingen aning om vad det betyder för oss. Han har gjort så mycket för oss och Egypten att det är omöjligt att beskriva allt. Jag har tårar i mina ögon med bara en tanke “, sa Matravi Abu Khabs, som arbetar som lärare.
Han återvänder fortfarande till byn och kommer till oss. Han är inte en främling – och kommer aldrig att bli. Han gillar inte att stjärna och undviker sin personliga uppmärksamhet. “