Efter matchen hade “Zenith” bara ett problem – Alexander Kokorins framtid

När det gäller Zenit lyckades laget efter den utmattande matchen i Champions League mot Lyon (1: 1) att återhämta sig helt. Teamet av Sergei Semak tillförde betydligt exakt under andra halvan av mötet, när det verkar som om allt skulle vara tvärtom. Den nuvarande mästaren har inte tappat i fem matcher i alla turneringar och fortsätter att leda i ställningen.

Supermatch i Moskva, nederlag i St. Petersburg, Spartak och Dynamo snubblar igen

Efter matchen hade “Zenith” bara ett problem – Alexander Kokorins framtid. “Kokorin är den spelare som vi, landslaget, behöver vår fotboll,” – det är så St. Petersburg-tränaren Sergey Semak reagerade på klubbens förbud mot att registrera en spelare i RPL. Han betonade också att fotbollsspelaren har ett erbjudande från utlandet. Det kommer att vara intressant att observera denna situation. Nästan alla talade för att ge Kokorin en övergivenhet och inte ta bort sin favoritaffär före vintern, men lagen är lagen.

Sensation tour

Om Spartak redan har vant oss till nederlag och dess nästa misslyckande inte kan hänföras till sensation, så övervägdes inte alls förlusten av poäng från Rostov med den utomstående Tambov. Rostov visade anständig fotboll, mer besatt bollen, attackerade, skapade, men, som ofta händer, förlorade. Till och med lagledaren Valery Karpin var nöjd med spelet och sa att det inte fanns något att förneka spelarna för. Inte tillräckligt med tur och tur.

Supermatch i Moskva, nederlag i St. Petersburg, Spartak och Dynamo snubblar igen

Även om det hela började för “Rostov” mer än framgångsrikt. ”Tambov” gjorde inte straff, varefter Eldor Shomurodov kunde öppna ett konto. Den 24-åriga spelaren i landslaget i Uzbekistan gick in i de enda ledarna för listan över mål. Men dubbel av Georgy Melkadze hyrd från Spartak vände allt upp och ner och förde tre poäng till Tambov. De viktigaste tre poäng. Teamet av Alexander Grigoryan avbröt en serie på sex matcher utan segrar och förbi hans rivaler i kampen för överlevnad. ”Rostov” vann tvärtom inte för första gången på fem omgångar och hamnade genast ur de tre bästa.