En angripare letar efter Vrbu. Kan kanonerna hjälpa ligan?

Under en lång tid inte se. Kanske femton minuter vandrade runt en central cirkel. Då Slavia anfallaren Milan Skoda sparken för att flyga ballong och exakt uppskatta där det hlavičkující lagkamrat Pitak förlängas. Skam lagt även några snabba åtgärder för att få bollen přiklepl huvudet förbi målvakten nedůrazného Pavlenko, och sedan bara neuspěchal scoring skott. Ja, beter sig som anfallare

Slavia under de senaste försäkrade seger tre sekunder. 1 i Ostrava och Skoda med det andra målet i lördagens match flyttade in första plats bland skyttar: fem varv, sex mål. Kanske han höra av en annan representativ nominering. För landslaget en slavisk ledare hittills spelat bara 12 minuter och september kan lägga till fler.Eller coach Pavel Vrba pekar på någon annan?

Introduktion ligan säsongen, bortsett från utländsk konkurrens, en del intressanta lösningar som erbjuds.

Příbramský Roman Bednar (till vänster) och Teplice Martin Fillo (höger , i gul) har en fast form i början av säsongen.

Varför inte främmande? Matej Vydra spelar i Watford, läkt Libor Kozak på Aston Villa, Vaclav Kadlec i Frankfurt, färsk far Tomáš Necid i Bursaspor. Han är förvånad över att ha den bästa formen av Martin Nešpor, som lämnade Sparta som värd för den polska klubben Piast Gliwice. Det är svårt att bevisa att coacha Vrba absolut neprověřeného man därför borde vi snarare stirrar in den tjeckiska ligan.

Spartan kapten David Lafata är stjärnan, om honom behöver vi inte att argumentera om.Fram till den sista matchen med Island, när han hade ett sårat knä, tog han upp kvalificeringen varje gång från början. Ännu nu har hon en solid phason. Och då? Skador slavista vi redan nämnt, hans utnämning skulle säkert inte förvånad.

Bland de bästa ligan målskytt inkluderar även Teplice Martin Fillo eller Tomas Berger från Dukla, men de två är offensiv mittfältare. Libor Došek från Slovácký long, som inte straffades av ett ledigt skott på lördag, skulle bara vara en lösning. Han är redan trettiofem.

Men den tidigare rovdjur och trickster, Roman Bednar, har sagt om hans uppmärksamhet. Bakom Pribram gjorde fyra mål och fick många andra chanser. Också lördagen på Bohemians (1: 1) kunde han göra två poäng.Om han inte slog Suan på andra chansen skulle han ha fem mål. “, Världen kommer inte att gå. Jag gjorde inte två matcher, och när jag inte gör poäng i det tredje, kommer jag att sluta i fjärde “, sade en hårt slagande anfallare, vars namn blinkar. Innan matcherna med Kazakstan och Lettland förväntas landslaget att erövra, skulle den 32-årige Bednars stil kunna kastas in i den stilen.

“Jag är glad att han pratar med mig. Även om någon ville ha mig i femtio skulle jag gå för att representera, “log han. Duellen gör ont med honom, Överste kommer hålla bollen lugn mot två försvarare. I Příbram är det inte möjligt annars, för det är den enda klassiska anfallaren.Squad honom sparka bollar och i hemlighet hoppas “Roman, fortfarande fler än jag och väntar på att du kommer att köra mittfältare”

Det är upp till tränaren Vrba, vare sig det fem ligaomgångar övertygad om att Bednar har bjudit . Det nominerade urvalet meddelas tisdag.