Han avslutade det – en stor bästa framtid

Han avslutade det – en stor bästa framtid, som snabbt glömde. Skärning av huvudet är långt ifrån sexfiguriga vyer, och fans av futsimov vet inte vem som är skyldig att ta straff utan att springa. I sällsynta intervjuer beklagar Signori vad han inte uppnådde – och det är osannolikt att det uppnås: en okunnig skandal med kontraktsmän stängde hans tillträde till coaching.

Han var verkligen oändlig. Helt otur, traumatisk, rökig, Signori gjorde 282 mål – mer än många av dem som ett exempel på italienska framåtriktningar.

Romel Lukaku kritiseras mycket. I början av säsongen en rejäl belgisk har gjort mål 10 i 10 och idoliserade, men under loppet av säsongen finner desto större anledning att hitta fel: bad hanterar bollen, inte täppa topam, miss stunder. Plötsligt hjälten Chant om värdighet var nästan den största boven lag “United” från grannarna.

Trots detta är Lukaku fortfarande den perfekta framåt för Mourinho-laget. Missnöje orsakas av flera faktorer, inklusive de som inte är beroende av Romel, och hans bästa handlingar faller inte alltid i slutprotokollet.

Lukaku brukade ta pole, kraftfull anfallare, vars huvudsakliga uppgift – lågpris partners och oansenliga mål. Nästan alla gjorda mål – från utanför straffområdet, går mindre än Aguero och Kane, och texturen under etiketten passar.

I United spelar Lukaku annorlunda, och många av de bra stunderna i hans debut säsong i Manchester har inget att göra med de klassiska pelare funktionerna. För dess dimensioner är det snabbt och tekniskt, och visar regelbundet detta: icke-standardiserade rörelser, skift till flanken, skapar stunder därifrån.