Han hade ingen tur ändå

Han hade ingen tur ändå. Och det är inte att han inte har nått 200 mål i Serie A. Signori karriär uteslutande kvalitativt gör sitt jobb: förpackningar slog in en straff, spelet ledde teorin fungerar straff utförande (på begäran av “Barca” lärt Neimar och eftersom den brasilianska aldrig missat) – och han har inte vunnit någon trofé.

I “Lazio” han var stor: snabb, exakt, säker. Beppe rökte en cigarett och sedan gå ut och göra ett Hattrick: bombarderas i nackskinnet av målvakter, är sydda väggen med standarder och företagens utförda med elva meter. Men i den 97: e Kranotti inbjudna Eriksson, vars lag lidit av Signori – Beppe och vände till vänster.

Giuseppe räddade sig aldrig. Han psihanul även när svensken kallade platsen för Zeman. Efter sex månader i ett lager (totalt 13 matcher, men 10 huvuden) bröt och krossade skåp. På vintern, flydde han från Rom i bakluckan på någon annans bil: undvika upprepning av ’95, då ett rykte det har lett till försäljning av paramilitära situationen i staden.

Ett par månader senare vann Lazio den italienska cupen. Giuseppe har inte vunnit en medalj, men var den bästa målskytt.

År 2004: e “Lazio” vann 8 troféer och Signori lämnade Italien och tyst avslutade sin karriär. Han var unik i sin otur. Tre gånger främste poängplockare i den starkaste ligan i världen – och tillbringade sin karriär i skuggan av andra strejkande. Var en av de bästa straffet tagaren i historien om Serie A – och såg från bänken som Italien är sämre lotteri Cup-94 världen.