I leiren av den “röda” Torgan Azar

Belgien tillbringar en underbar årstid i Tyskland som en del av Gladbach Borussia. På konto av Torgan 9 mål och 6 assists i 17 matcher av mästerskapet. Det är ingen slump att pressen ständigt talar om Azars möjliga överföring till en mer toppklubb och Liverpool kallas bland dem.

I leiren av den “röda” Torgan Azar skulle kunna göra utmärkt konkurrens för Sadio Mane, vilket givetvis skulle gynna laget. Samtidigt kan en seriös prislapp för en fotbollsspelare (inte mindre än 40-50 miljoner euro), liksom intresset för hans person från Bayern och Atletico Madrid, komplicera affären. Oroa dig inte för att återvända till deras rankningar Torgan Azar och Chelsea, där mittfältaren Eden spelar. Enligt medierapporter har Londonare även en prioriterad rätt att köpa ett mellanspelskontrakt från Borussia, om det beslutar att sälja sin utövande.

Men för tillfället är Smolensks folk inte redo att dela med sin ledare under säsongen, men vem vet hur situationen kan vända under överföringsfönstret. När det gäller Liverpool, för honom är Torgan Azar minst en av prioriteringarna på överföringsmarknaden, om klubben gör ett aktivt arbete i januari.
Låt oss vara ärliga, fotbollsspelare sällan skryter med ett gott rykte. Drinkare, brawlers och revelers – när du har pengar och berömmelse är världen full av frestelser. Men det här är inte alltid fallet: 2018 fanns det många som inte bara tänkte på sig själva utan också om andra. Låt oss prata om de 11 stora djupen under det gångna året.

Raheem Sterling

I England är inställningen till den begåvade spelaren “Manchester City” konstig: det finns en hel del hackar som ägnar all sin tid på att försöka svarta honom. Varför, varför, det är svårt att säga, för att Rakhim själv mer än en gång hävdade att han var en värdig person.