Jag gav inte ett mål igen, kapten Sparta Lafata log

Det var en söndag kväll slog 163. i den tjeckiska ligan, men upplevt mot Dukla Lafata okända – mål gav ovanliga delar av kroppen. Krejci skickade honom bollen framför ett tomt mål, men bollen Lafata trassliga mellan benen och rozskákal honom.

Den sista kontakten var…”Ja, jag är ett mål gav röven” log Lafata, som var bakom mållinjen ett ögonblick före ballongen. “Jag hade aldrig gett honom mer, men sant.”

Den pittoreska Tref men aldrig har hänt. Bara en liten stund innan Lafata sträckte ut sin vänstra hand, hans försök obstřelit målvakt Dukla rådet var lustiga, men han stoppades av stolpen.

“Jag såg att rådet är lite utanför, så jag försökte obstřelit. Medlidande, “sa en 34-årig kanon. “Men vi har hållit noll i ryggen, det hjälper.Om det var så blev det bättre, så vi skulle inte vara arg. Vi tog tag i strängen, vi lyckades vinna flera gånger. Men vi måste klara av det, förväntar han sig.

Spartierna efter fem omgångar leder Synot League tre poäng framför Slovácko, den sjätte Pilsen har fortfarande fem poäng. Förutom 0: 0-roten i Jihlava, där Lafata inte blev skadad på grund av skadan, har Praguarna i tävlingen startat suverän.

Trots att de spelade en tuff match mot Thun på torsdag, “Efter koppen är det alltid svårt, men vi har undvikit misstag, vi har tjänat det. Bra tillfredsställelse med spelet och resultatet “, säger Zdeněk Ščasný, Sparta-tränare.

” Vi har gått in i en sådan match i den här säsongen. Jag tror att vi lyckats, särskilt resultatet.Vi har tillräckligt med poäng, nu kommer vi att vara bättre förberedda för en paus, “tillade Lafata, som inte borde missa nominering av tränare Pavel Vrba för kvalificerad dubbel match i Lettland och Kazakstan. Sparta kommer att spela på torsdag play-off av European League i Thun, som leder en 3-1 seger hemma. Detta kommer att bli en nyckelkamp för säsongen. Men efter Dukla är laget till Schweiz ett bra humör.

“Det är viktigt att vi lyckats och vi har det bra. Men vi var så coola nu…”Lafata skrattar bittert till minne av den senaste Hacken eller Malmö cup-kasta.

Det senaste misslyckandet i Champions League-kvalifikationen med CSKA Moscow lever fortfarande.Sparta på torsdag kommer att glömmas.

Vad bidrar Lafata?