Locka till nya sponsorer

Mer än hälften av Premier League-klubbarna sitter på statsnålen. FNL är varje klubb tätt in i venen rör med bidrag från statsbudgeten, och de verkar vara bra. Men varför händer detta? Det är lättare att be myndigheterna än att försöka locka sponsorer, försöka arbeta för att samarbeta med klubben skulle kunna vara ett effektivt och ta ut. Naturligtvis skulle ingen sponsor inte är överens om att placera logotypen inne i äckliga rostiga byggnaderna, som utgör majoriteten av arenor själva lägre ligor, men nu vissa klubbar-lucky kan erbjuda potentiella annonsörer står verkligen området.

2. Detta är en chans att locka många åskådare till stativet

I Europa, inte göra Omgång – en blandning av kollektiv och avvisar konservatism. Vi har samma norm. Om klubbar FNL, som har pumpats sin scen hundra gånger, kommer att röra upp innan matcher brant aktivitet, de har en chans att kraftigt öka trafiken. Viewer och det ska bli skönt att komma till flott stadion, men han kan också ge möjlighet att ha kul. Och så börjar han bara ta en vandring på fotboll som en viktig händelse, och inte bara som ett sätt att döda tid i den brännande atmosfär av apati och förtvivlan.

3. Detta är en högkvalitativ tv-bild

Visa att hysa arenan och du kan släppa in i nästa länet. Telecom är framför allt underhållning. Alla nya arena ser bara häftigt på skärmen, så matcherna på deras folk kommer att se med nöje. Mer TV publik – allvarliga status kanaler som sänder turneringen – förbättra den övergripande statusen för FNL – kedjan här är enkel.