Lukaku kan spela med ryggen mot mål han någonsin försöker vända

Lukaku kan spela med ryggen mot mål han någonsin försöker vända, gömma bollen, och sedan försvararen är nästan omöjligt att stoppa honom, eller väntar på förskjutningen i mitten av Marcial, Lingard Reshforda eller leka med dem i kontakt och öppna en otvetku.

Lukaku nog att se passagen till höger och en perfekt kors på Reshforda i första omgången match mot “Huddersfield” för att förstå varför det inte kan jämställas med dinosaurier som Crouch och Carroll.

Till skillnad från Pogba och Alexis, vars rörelse i den sista tredjedelen av kaotisk, men med godkännande av tränare, Lukaku flitig och anpassar sig till parterna. Han lämnar straffområdet för att inte gå vilse på fältet, men försöker hitta utrymme för manövrering.

Spelet Champions League gruppspelet med “Benfica” substitut Mkhitaryan tog upp en position dras framåt, RAM från djupet. Lukaku flyttade till höger, nästan en öppnade under överföringen till någon annans halva av fältet och organiserade flera lovande situationer från flanken.

Mest Lukaku troll för sitt spel i stora matcher. Frånvaron av huvudet var orsaken att säga: Romelo är underdog mördare, och att visa sig mot toppar är svag för honom. Allt är inte så uppenbart.

Ja, han gjorde inte poäng till Tottenham i första omgången, men kom in i baren och gjorde sedan en försäkringsrabatt till Marcial. Lukaku förmåga att spela på partnerna i attacken. Lukakus förmåga att spela på partnerna i attacken gör honom till en värdefull påminnelse för “MU”. Ibrahimovic förra säsongen agerat på samma sätt, men svensken är för självisk och förlorar mycket Lukaku i hastighet och rörelse.

Källa: https://footballhd.ru/articles/epl/215623-lukaku-dostatochno-horosh-dlya-myu-forvarda-nezasluzhenno-heytyat.html