Mancini raser igen

“Vi förtjänade seger i matchen mot CSKA.”
7 gånger utan mål! “Zenith” vill ha i Champions League, men gjorde inte igen rödblå.

Det var förra säsongen, den 20 augusti 2016 i 4: e omgången av Premier League. Slutsky coachade också. Romerska Eremenko spelade också professionell fotboll. Det var han som i första halvlek, öppnade poäng i “Petrovsky” och Yuri Zhirkov mål svarade pausen. Som matchar “Zenith” och CSKA Moskva slutade med poängen 1: 1 – eftersom dessa grupper inte blockerar varandra. Den goalless-serien har varat tre matcher i rad, i allmänhet – 7 nollperiod. Och dessa klubbar den här säsongen kämpar för att komma in i Champions League …

“Torr” möte mellan den blå-vit-blå och “CSKA” i Premier League är väldigt förutsägbar – de inte ens dra en stor skylt. Envis kamp, ​​gula kort, vanliga misstag och sällsynta farliga stunder. Ärligt talat, spelet “Arsenal” – “Anji” (2: 1) i Tula, med början i 28: e omgången, fick vi mycket mer roligt och intressant än att köra jättarna i arenan för “Sankt Petersburg”.

Och vad sägs om Zenits fans som fyllde hemstadion? Föreställ dig att det första slaget på mål Akinfeev slog bara 65 minuter: Rigoni Paredes sköt från ett pass i armarna på rött och blått.

Framåt meme Anton Zabolotny förstört två lovande episod: först han skapat själv, men bollen tog i utsidan av foten nära polen, och den andra nickade och även låta bollen nära racket.
Slå huvudet på Domenico Krishito – och detta var det farligaste fallet i straffområdet CSKA, men Igor Akinfeev perfekt formad på linjen och stramt bollen.

Fedor Chalov i slutet av första halvleken gjorde Yuri Lodygin vacker sträcka i hoppet, för att återkalla ett tekniskt slag bakom bågen. CSKA Moskva i 68: e minuten kunde göra Konstantin Kuchaev, men han, efter att ha fått ett bra pass från Musa, kom i kontakt med pulun från straffområdet nära baren.