När allt kommer omkring

När allt kommer omkring är det lite annorlunda från klubbens vardagliga cykling.

Fotbollsspelaren 2017, den mest erfarna nuvarande 52-spelare medborgaren, deltar i två EM. Mycket trevlig, hjälpsam och blygsam man. “Jag är så glad att ha honom här,” berömde Crosshand.

Tränaren ville ringa honom till oktober-spelen i Slovakien och Ukraina, men Darida var inte fit ännu.

” Jag spelade sextio minuter som junior och kände att det inte var det. Och knäet gjorde ont. Det visade sig att det var bättre att vänta, ”minns han.

Under hösten hoppade han in i Hertha på bara tre matcher, spelade Betclic halvtid i Dortmund, slutade i Darmstadt Cup och nittio minuter i söndagsliga i Düsseldorf.

“Knäet har stått stille, efter matcherna kunde jag inte gå.Så kanske bra, säger han med lättnad.

Under sommarmånaderna genomgick han svåra tider. Under flera dagar hade han ingen aning om vilken typ av skada han hade orsakat.

“I de flesta fall bryts ledbandet när man rör sig. Till och med läkarna trodde det. Men jag hade tur, ”berättade Darida. ”Benen träffade varandra, blodet spilldes inuti. Egentligen hade jag ett blåmärke i benet, och något av det blödde inte. ”

När det första magnetiska resonansavbildningstestet inte visade något ligamentbrott, reste Darid till sommarlägret och förväntar sig att vara på full träning på några dagar. ”Men det förbättrades inte, jag kunde inte träna, gick bara till gymmet. Det var en plåga eftersom jag inte visste vad jag kände – Read more.