Nästan som Maradona, lovade han Mourinho. Kolla in Pedros debut

Om Pedro inte spelade, vem vet om Chelsea skulle göra tre poäng. “Det var inte som Maradona men han blev väldigt nära honom.” Han lade sin nya stjärna på tränarens tränare Chelsea José Mourinho. Även om han gillar att överdriva det, men det måste erkännas att Pedros debut var riktigt framgångsrik.

Vad gjorde alla nybörjare med sin sjutton i jerseyen?

Morrison från West Bromwiche börjar straffa. Och då började han sin stora dag. Vid klockan 20 när Pedro var första gången till Chelsea Chelsea fans, var det i tid.Tog en passning från Hazard, på kanten av lådan och sträckte sig efter ett skott som strömmar genom de defensiva spelarna passar för målvakt Myhill.

Pedro sprang till hörnet av fältet, utsträckta armar och ett leende. När de körde poäng, inte tillräckligt för att ta emot gratulationer. Men bra gjort hem inte tillfredsställa honom, även efter att göra mål har varit aktiv, och tio minuter senare hade ett finger med i ännu ett mål.

Han avgränsas från den högra sidan av straffområdet och utan att tänka knappast lyfte en boll mot målet. Tydligen han sköt, men såret skulle gå – och det flög in i rännan anfallaren Diego Costa Chelsea och arrangerade två mål bly

Även i det ögonblicket Pedro fått nog.. Fortsatt obevekligt sprang ner sidlinjen, anställd motståndare…Och särskilt skapats för lagkamrater en chans.Han blev starkt hittad av Willian, som inte gjorde ett mål i ledningen. Under andra halvåret försökte han samarbeta med Costa, men han gick inte rätt. Om Chelsea-männen utnyttjade erbjudandet kunde Chelsea snart ha varit tyst. Istället, efter Terrys uteslutning, skakade hon till sista sekunden så att hon inte kom nära ledningen. I slutet av matchen såg en spansk rookie från en bänk där han satt i den 84: e minuten för att ge sig till defensiv Mikel. Med sin hjälp behöll London-laget resultatet och firade de första poängen i säsongen. Framför allt visade han att han skulle vara mycket starkare med Pedro.