Nya arenor för världscupen 2018

I de nya stadionerna för världscupen 2018 spelar nu i FNL.
Den näst viktigaste ryska divisionen fick en chans att bli en verkligt högkvalitativ produkt.

Får någon av er ens följer FNL? Om bara ett lag från din stad inte spelar där, eller fan inte för Dynamo och titta på mästerskapet med tröghet, även om Dynamo redan har återvänt till eliten.

Varför är inte FNL intressant? Först och främst på grund av att produkten under samma namn är fruktansvärd när det gäller förpackningar. Lag försöker spela fotboll i bystadier och inga fält som inte kan provocera något annat än en kräkningsreflex. Om vad intresse av massan, men åtminstone någon publik, kan vi prata om? Klubbar kan själva förbättra FNL: s mediebild, glödgning i sociala nätverk, men i detta utrymme är mer eller mindre nobly krokiga bara “Yenisei”. Och ja, Khimki presenterade nyligen en ny maskot. Och det är allt. Hilenky. Varken om massponsorering eller sändning av tävlingen på seriösa kanaler kunde inte fortsätta förrän nyligen.

Men nu förändras allt, och det är coolt. Hur? Vid världscupen 2018 började nya stadioner öppna. Överraskande, inte alla städer som kommer att vara värd för fotbollstävlingen de senaste fyra åren har ett lag från Premier League. Många klubbar från FNL följdes av fashionabla arenor, som omedelbart tar förpackningens förpackning till en kvalitativt ny nivå.

De nya stadionerna spelas nu av Nizjny Novgorod Olympian, Samara Krylia Sovetov, Kaliningrads Baltika och Volgograd’s Rotor. En Saransk “Mordovia” kommer att spela i den glänsande arenan redan i PFL. Och det är underbart. Åskådare och fotbollsspelare är sparkar, och tv-bilden gör slutligen ögonen snygga, inte längre brinner ut hornhinnan med demonstration av bomzhat-byggnaderna, där professionella spelare tvingas spela fotboll. De nya chic stadionerna är ett stort steg framåt i flera viktiga punkter ur den synvinkel som populariserar FNL.