Och här är nästa anfallare United

Och här är nästa anfallare United, som oundvikligen jämfördes med Ronaldo. Den här gången satte en annan framåt av “djävlarna” Louis Saha sitt ord in.

”Jag hoppas att Anthony Martial kommer att kunna upprepa framgången för Ronaldo på United. Han har talang och vill gå vidare. ”

Till att börja med verkade uttalandet inte löjligt: ​​fransmannen gjorde 17 i sin allra första säsong, medan Ronaldo gjorde bara sex. Men sedan dess har han inte kommit framåt och har förblivit “en stor talent för tillväxt.”

2017: Diogu Jota

Utvärdera alla “nya Ronaldo” sedan 2008

Wolverhampton Wanderers i hemlighet kan och hoppas köpa Ronaldo – de har redan hälften av det portugisiska landslaget. Eller kanske detta inte är nödvändigt – de har redan en “ny” Cristiano i sitt lag.

Vi pratar om den 22-åriga Diogo, som bara lata inte jämförde med den sjunde numret av Juventus. Till exempel Georges Simau, Boavista-tränare: ”Jag är inte rädd för att göra jämförelser. Han har potentialen. ”

Men hittills har Jota aldrig spelat för det portugisiska landslaget.

2018: Rafael Lean

I juni 2018 kopplade tidningen The Sun Rafael Lean till en flytt till Manchester City. Naturligtvis ansågs spelaren på vars konto det bara finns tre utgångar i kärnan som nästa “nya Ronaldo”.

Men Sporting, som var chockad av politiska strider, ockuperades av en annan, och till slut hamnade Lean i Lille. Men inte så länge: Efter åtta mål flyttade han till Milan. Inte dåligt.

2019: João Felisch

Utvärdera alla “nya Ronaldo” sedan 2008

126 miljoner euro för en fotbollsspelare i så ung ålder – mycket pengar. Det är till och med logiskt att Felish jämförs med sin kultpatriot. Kommer han att bli en annan legend av Madrid? Det är svårt att säga hittills, men Atletico hoppas definitivt det.

Ungdomstränaren i Benfica vägrade att göra jämförelser. Rimligt för honom. Och verkligen, varför behövs detta? Felish har länge bevisat att han är väldigt, väldigt bra.