Överföringspolitiken för en modern framgångsrik

Överföringspolitiken för en modern framgångsrik toppklubb är en så komplicerad och komplicerad sak att du kan spendera en avsevärd tid på att studera den, och inte det faktum att alla finesser fortfarande kommer att täckas. Huvudessensen, som i alla marknadsekonomier, förblir emellertid orubblig – att köpa den bästa produkten för minst möjliga pengar under omständigheterna.

Toppklubbar, som också har berömmelsen av ”pengarpåsar”, lyckas inte alltid spara. Därför måste du ibland betala mycket stora pengar, uppdatera dina egna och andra alla slags överföringsposter. Samtidigt tänkte få människor på vilken typ av ”tak” för värdet av redan köpta fotbollsspelare i toppklubbarna beroende på spelarens ålder. Tänk på en liknande aspekt av överföringsarbetet genom att använda exemplet Manchester City, särskilt eftersom det finns en anledning – den senaste övergången av Rodry har just uppdaterat en av milstolparna i detta betyg.

18 år gammal – Patrick Roberts (köpte för 12 miljoner pund 2015 från Fulham)

Den lilla vingen framträdde mycket tidigt i engelska medier. Nästan alla landets ledande fotbollspublikationer skrev om Roberts talang, och experter och analytiker tvingade varandra om hans framtidsutsikter. Uppenbarligen ansåg Manchester City också att Patrick hade allt han behövde för att lyckas i framtiden. 12 miljoner pund ”medborgare” gav för mittfältaren, men hittills spelade han för laget bara 4 minuter i den enda matchen i Premier League. Roberts spelade för Celtic i två och en halv säsong, fortsatte sedan till Girona, och nästa säsong kommer han att försvara färgerna på Norwich, där Manchester City redan har lyckats skicka den 22-åriga fotbollsspelaren för uthyrning.

Transfermarkt uppskattar nu spelaren till 4,5 miljoner pund.
Talangen, som undertecknades för att ersätta för Sergio Aguero, har ännu inte helt uppfyllt förväntningarna, även om fotbollsspelarnas förmågor, för vilka “stadsfolk” gav bort tiotals miljoner pund, är synliga för det blotta ögat.