ÖVERVAKARE: Är videon på väg mot förstörelse? Låt inte det. Och Milan, vad var det?

I slutet av halvan lyfter Draxler upp till 3: 0, Debart lämnar flaggan ner denna gång. VAR korrigerar dock det för tredje gången i halvlek och offside-målet betalar inte.

Vad händer på Debart? Det kan verka onödigt som en julgran nära en sopor, men det enda som är viktigt är att fotboll inte drabbas av dåliga dagar. Raheem Sterling simulerade inte, sparkade gräsmattan och föll. Den ungerska domaren Viktor Kassai bedömde det som ett straff och Manchester City gav Shakhtar Donetsk ytterligare ett slag, vilket är synd för Kassai, fotboll, men framför allt för staden och samvete för Sterling.Det är otroligt att Champions League, den rika tävlingen, inte har en video än.

Se, även den tjeckiska ligan, där videon bara finns på några matcher, är framöver!

Återkalla straff i Mladá Boleslav, straffspark mot Sparta, utvisning av Karviná Budínský för en grov foul (nej bagageutrymmet lyfter inte riktigt upp under slip)…

Hur kunde någon inte gilla en tjeckisk fotbollsvideo?

Den femtonde omgången i hemmatävlingen gav några bra exempel på dess betydelse. Egentligen var hela veckan ett försvar för videon.

Om videon hade Champions League, skulle kapten Real Sergio Ramos behöva se ett 1xbet rött kort för sin grova armbåge inför Pilsen Havel.Pilsen vann 1-0, Proske kritiserades förra gången.

Nu skulle jag vilja lägga till: Domare, var inte rädd för att erkänna ett misstag, tveka, även om du känner dig eländig som Debart. Alla kan ha en dålig dag. Även dumt är att inte råda en kollega om videon och åtminstone inte titta på. Sedan leder det till en annan teori om att Pilsen stöds av påverkan från vice ordförande Berber. Domare Ondřej Ginzel var av en annan uppfattning och till nackdel för mästaren beslutade i ännu en kontroversiell situation.

”Eftersom domaren klarar sig utan honom.Domaren erkänner först målet och återkallar det sedan. Jag vet inte varför. Förmodligen hade en av hans kollegor sagt honom. Men två av dem kunde inte se det. Men beslutet ändrades. Jag bryr mig inte om det var en hand eller om det inte var, men att om en domare känner igen ett mål, kan han inte ändra beslutet på beställning av någon annan som inte kunde se det, “var han arg.

Överraskande var det den fjärde domaren Rejzek som hade rätt att Unibet se att Vodhanilas mål föregicks av hans hand. Så Rejekek var inte bara där för att lyfta ljusbrädan medan han bytte. Men det krävde mod.

Baros har återvänt. Men varför rullade det?

Ostravas framsnabb Milan Baroš återvände för att spela efter ett femstoppslag.De var alla nyfiken på vad han skulle göra i det explosiva derbyet mot Opava. Han spelade inte dåligt, han skapade chanser, men han förhindrade inte 1: 2-nederlag. inte alls, men inte alls. Men det var en foul, även på det gula kortet och det är bra som Baroš missade, men hur är det med teatern då? Behöver Baros detta? Skrek han av att skrämma?

Ja, det är inte förvånande att vi har simulanter i den tjeckiska ligan. Visst kommer du nu få några namn på de största (lämna stegen med din tillåtelse). Det är därför video krävs.Men även utan det bör amatörerna straffas ytterligare, oavsett om de simulerar i kalket för att försöka få en straff eller bara en direkt spark.

Detta krångel måste bekämpas hårt – med böter, av stjälkar. För att undvika hockeyspelare, även om de simulerar på liknande sätt, prata inte om fotbollsspelare på ett spottigt sätt. Dessa inkluderar Martin Doležal från Jablonec, som först kom till det tjeckiska landslaget och helt riktigt. Kombination av status, hastighet och styrka gör honom till en intressant framåt, som försvararna i ligan inte gillar att spela.Till och med Neymar från PSG efter världsmästerskapet förstod att detta inte är rätt sätt och försöker hantera mer strider. Denna omskolning beror också delvis på videon – More.

Dessutom ser det riktigt dåligt ut när du rullar som en idiot på planen. Mot denna, även på hans värsta arbetsdag, kunde Debart ha känt sig som en scout på linjen och inte gjort några skador. Inte heller utbildande.

Låt oss också ta ett exempel. Om någon sätter dig i linje vid julstarten eller på en buss eller tunnelbana, försök att stoppa kampen.

God måndag.