Roberto är listig

Fotboll “Zenith” och CSKA kan inte kallas försiktig och stängd, men i form av idéer ser han ut från matchen i matchen grå. Detta gäller särskilt för blå-vit-blå: attacken laget Roberto Mancini alltför böjd på ridning innings – och denna teknik fungerar inte med deltagande av små och spenders Zabolotnogo Driussi. Vid “armén” på grund av skadorna saknade Vernbloom och Dzagoev, och St Petersburg tänkte inte på att fånga fältets mittpunkt. CSKA-spelare tog ofta upp bollen, och Erokins misstag och slapphet bidrog bara till detta.

I publiken röstade för matchens bästa spelare var målvaktarna – Akinfeev och Lodygin. Det är osannolikt att fotbollsbankspelarna någonting färskt tog det ryska landslaget Stanislav Cherchesovs tränare som satt på rostrummet. Som om han aldrig hade sett Igor Smolnikovs defensiva skott.

“När det gäller fotbollens kvalitet är detta ett av våra bästa spel på säsongen. Vi förtjänade att vinna, “- säger orden Mancini korrespondent Sports.ru Alexander Dorskiy. Och Victor Goncharenko förstod inte varför Zenit skulle vinna. Nu har klubben från St Petersburg definitivt förlorat chanserna för mästerskapet. Hastig kronning i början av säsongen – och skarpa, krampaktiga försök att klamra sig till zonen i Champions League i slutet. Mancini skriver skrot och nervöst biter locket från handtaget, men han lärde sig inte rysk fotboll. Två ytterligare rundor – och han kommer att släppas ut.

Roberto är listig när han pratar om sin framtid hos Zenit. Även tredje plats i Premier League kommer inte hålla honom i laget, som han redan sagt adjö. Detta är ett välkänt faktum.

I nästa säsong kommer den största europeiska tävlingen att fungera CSKA Viktor Goncharenko. Så det blir rättvist. “CSKA” fungerar utan problem. Vem håller inte med – vänligen kontakta Sergey Fursenko och hans italienska drömtränare.