Som ett resultat spenderade mittfältaren ungefär

Juan Mata är känd som “den roligaste fotbollsspelaren i världen.” Hur inte älska honom? Och spanjoren fortsätter att göra allt för att stärka i denna status. Till exempel blev det i april känt att mittfältaren konsekvent hjälper klubben efter matcherna.

“Juan bestämde sig för att inte lämna och hjälpa vanliga anställda. Med dem analyserar han saker efter matcher – och det här är inte en lätt uppgift. ” De säger att det här är en trevlig gest, men i själva verket är det i ordning med saker för honom – han är helt enkelt den trevligaste fotbollsspelaren i världen! “, Skrev The Daily Mail reporter.

N’Golo KANTE

En annan person som är väldigt svår att inte älska, N’Golo Kante kom in i tidningarna efter att han missat sitt lag tåg till Paris efter att ha besegrat Cardiff. En fotbollsspelare hittade en moské nära Kings Cross stationen, där han blev känd av Arsenal-fanen Badlur Rahman Jalil. Ser en stjärna, tvekade han inte att bjuda in honom att besöka, och Kante … kom överens om.

Som ett resultat spenderade mittfältaren ungefär två timmar hemma hos Jalil.
“Islam lär oss att bjuda in gäster till middag, och det gjorde jag också. Han vägrade inte – i hans ord var han ensam och gick fortfarande hem. Han gjorde mig och min bror på FIFA, varefter vi tittade på en recension av fotbollsmatcher. Det var en bra kväll. ”

Virgil VAN DAKE

I november utjämnade Virgil van Dyck poängen i Nederländerna mot Tyskland, tack vare vilket hans lag gick till finalförbundet i Nationernas förbund. Men Virgil ville inte fira segern, men gick till domaren Ovidiu Khatsegan, som var tydligt orolig efter den slutliga visselpipan.

“Domaren har precis förlorat sin mamma. Han kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jag bad honom att hitta styrkan i sig själv och noterade att han gjorde ett bra jobb. En bagatell, men kanske kände han sig lite lättare. ”

Gareth Sautegate

Gareth Southgate vet helt bra hur det är att inte göra en nyckel straff. Så, när Uribe från Colombia missade, rusade tränaren i England omedelbart till honom med stöd.