Vi hade fler chanser, sade Vavruška. Trpišovský kände igen oss lycka

“Jag tror inte att vi skulle ha spelat ett dåligt spel. Liberec var en favorit, men vi var bättre på matchen, säger David Vavruška, tränaren i Teplice. Matchen delades i tre delar. “Första tredjedelen var vår förberedelse på vår motståndare, vi spelade bra och skapade många chanser. I den andra tredjedelen visade vår svaghet att vi hade två mål när vi höll bollen. Vi har mycket att arbeta med. Den sista tredjedelen var vabank, och ibland uppförde vi lite naiv, gick in i omnumrering och ingenting var fel. Vi missade tålamod i sista etappen, “läste tränaren.

För Liberec var olyckligt – 20: e minuten i matchen. Spelet måste såras av mittfältaren Folprecht, som ersattes av den senare hjälten Bakoš.Han fick bollen i mål efter bara Teplice halvtimme spel, men domaren trots stora protester kände inte igen spelarna Slovan mål för offside. I 37 minuter du redan slovakiska anfallaren fix smak, när han tog över Pavelkův passa bollen till första öppnade poäng duell.

Strax efter pausen var nära en lösning av den bosniska Ljevakovič som korsade krubban försvarare, men hans slag Koubek drog på hörnet. 54 minuter in i matchen drog Liberecs spelare tillbaka. Bakos fick från Sural exakt bollen fly lätt obehrál försvara Mountain och sakkunnigt vann GRIGAR. Sammanfattningsvis gästerna dessutom försvagade franska under drama, som fick två gula kort på två minuter.David Vavruška avgifter för första gången under säsongen kom i skytte tomgång (vid Breite 0: 0 tog i stolpen) och Liberec förlorade den åttonde av de senaste 11 ligamatcher

“Jag har så motsatta känslor än i tidigare matcher.. Vi har vunnit, men har gjort det värsta resultatet. Vid de tre dragningarna var vi alltid bättre och vi var närmare segern. Idag har vi början av spelet drog den korta änden, och slutligen har vi de tre punkterna, “en lättad Liberec coach Henry Trpišovský. “Det var inte lätt för oss efter European Cup på torsdagen. Jag gillar det faktum att vi vann, men vi måste veta att dagens resultat var långt ifrån idealisk. Vi hade en hel del forcerad förluster och Teplice var de första 25 minuter var betydligt bättre.Bakos var differential spelare i matchen, många av oss i dag höll målvakt Koubek och vi hade en sportig tur “, erkände Trpišovský.

Ju mer irriterad nederlag Teplice. “Om vi ​​hade tre mål under första halvåret kunde ingen bli överraskad. Vi hade många chanser att göra matchen minst oavgjort, “sade Radim Breite, den dåliga effektiviteten hos mittfältaren. “Vi visade inte den dåliga prestationen här, så det är synd att det inte är en sak alls.”