Mr. King bör åka till djurparken med

Gå bara till iDNES.cz för att starta diskussioner efter alla tre matcherna från den finska Karjala-turneringen för att förstå att många fans fortsätter att drabbas – eufemistiskt – med de kontroversiella tröjorna som landslaget har bära för första gången.

Även efter nästan I fem månader fanns det ingen raseri och ilska att emblemet på bröstet ersattes av ett lejon, som är mer som en örn, som ligger i logotypen för en svensk biltillverkare.

tröjor irriterande. ”

” Mr. King bör åka till djurparken med sina barn. Se hur ett lejon ser ut! ”

” Av lejonet som vårt har på sina tröjor, måste Bruncvík vända sig i hans grav! ”

Detta är ett litet exempel på de skrik de har samlat mest plus från andra diskussioner.Nu – med den nya logotypen – kan hockey motstå.

Jag håller inte heller med att hockey har trampat historien genom sitt beslut. Du kan slå unionen för många saker – för dålig ungdomsutbildning, diskriminerande avgångsvederlag osv. – men inte för respekt för tidigare tider. President King och hans medhjälpare har byggt en Hall of Fame, med respekt för legender, de är en modell för andra sporter. Inte heller – som konst lekman – vill jag inte vara smakbrytare, även om vissa detaljer som lejonmanen har sex poäng, liksom islaget och att ögat är i form av en jakt, finner jag konstgjorda skruvade. men han misslyckades – och inte för första gången – i en annan sak: kommunikation. Den 23 juni meddelade nationen torrt att den förändrade ansiktet.Men fackföreningen bör förstå att det är bra att prata med fansen om de grymma besluten, inte välja det scenario som de arga människorna på sex månader kommer att vänja sig och sluta remcat. Du kan vänja dig med allt, särskilt när tröjorna hälls med den vinnande champagnen, men nästa gång vänligen spela mässa.

Hur såg den nationella tröjan ut? Kolla in fotogalleriet.