Oavsett om U Lucie var i Brno

Hon blev slagen av otaliga återvänder till domstolarna efter skador och sjukdomar. Hon gillar att bosätta sig med sin vän Tomáš Plekance och kanske öppna ett kafé som hon länge har drömt om. Hon genomgick en baristakurs. Hennes idé närmar sig insikten.

Oavsett om U Lucie var i Brno, Prag, London, Paris, Melbourne eller New York, skulle ägaren inte behöva oroa sig för det höga närvaron.

och intrikata spindlar lämnar med fantastiskt rykte. Dear. Ler. Artig. Modest. Landskvinna Barbora Strycova jämförde henne med mor Teresa: ”Hon är lugn, trevlig. Allt de ser är bra.Courtney Nguyen, en amerikansk reporter på den officiella WTA-webbplatsen, berättade Shafars typiska berättelse: ”En turnering var feberligt sammansatt av aktiviteter – intervjuer och sponsormöten . Medan de andra spelarna undvek kontoret i en båge, gick Lucy in och frågade: “Kan jag hjälpa dig?” prinsessa. Gilla Sharapova, Williams systrar, Muguruza och Wozniacki.

“Men Lucie är uppmärksam. Han frågar också vanliga dödliga hur de gör vad deras barn gör.Jag skulle ta henne som en vän direkt, säger Nguyen.

När nyheten om hennes pensionering flög ut i världen på lördag utlöste det en våg av sorgliga eller ömma reaktioner: “Å nej…Så ung! Varför? Stanna vid dubblarna, snälla. ”

Den graciöst vänsterhänta, före detta World Five, Roland Garros 2015 finalist och Fed Cup mästare har skapat mer tillgivenhet än vanligt i hjärtan av fans och industrifolk.

Livet är inte alltid rättvist, men det kan antas att goda gärningar kommer att återvända till det. Hon svärmar bud på rollen som chef och erkänner att hon kunde träna.

Men först vill hon gå igenom ett stycke Nya Zeeland med en ryggsäck på ryggen. Och hon öppnade ett kafé. Vi ses U Lucie!Eller Shafi Coffee Bar?