Unibet regisztrációs bónusz

Pep Guardiola azt mondta, hogy lehetővé teszi, hogy Joe Hart kölcsönözhessen vagy hagyja el a Manchester Cityt, ha a kapus ezt kéri. Hartot elhagyták a City első két Unibet live versenyjátékára, és ismert, hogy a menedzser azt akarja aláírni Barcelona Claudio Bravo-t, hogy az új No1 legyen.

A menedzser felkészült a város Stoke-i utazására szombaton, Guardiola-t megkérdezték, hogy Hart-nak el kell hagynia vagy aláírnia a kölcsönügyletet, ha ezt kérték. “Természetesen. Nem akarom, hogy boldogtalan játékosok legyenek – mondta a menedzser, mielőtt Unibet elmondta, hogy becsületes volt Hart kilátásait illetően. ], Nagy tiszteletet tartok neki, mint személynek és állattartónak. Értékes.Augusztus 31-ig minden nyitva van – ha Joe még mindig itt van, harcolni fog a helyéért. ”Premier League: 10 dolog, amit érdemes megnézni ezen a hétvégén Tovább

Guardiola azt mondta, hogy Ilkay Gündogan és A Leroy Sané az első Unibet regisztrációs bónusz teljes képzést a sérülés után pénteken kezdte, míg Vincent Kompany megkezdte a kapcsolatfelvétel nélküli munkát, miközben megpróbál harcolni a comb sérüléséből. ebben a hónapban Guardiola elmondta: „Leroy először részt vett a tréningben, még mindig van egy kis izmos problémája, de egy-két hét múlva, amikor visszatértünk a nemzeti csapat szünetébe, kész lesz.”

Bacary Sagna ugyanakkor hamarosan visszajön a cselekvésbe. Guardiola azt mondta: „Bacarynak van egy kis kis problémája, de ez nem nagy.Ezért nem indult [Bukarest közepén], nem Unibet regisztrációs bónusz akarunk kockázatot vállalni.

Hart nem az egyetlen magas színvonalú figura a városban, aki a hidegben találja magát. A Yaya Touré a Guardiola alatt még nem szerepelt, és nem szerepelt a mérkőzés napján a Sunderland és a Steaua bukaresti győzelmek miatt.

Mivel Guardiola eladta a Touré-t Barcelonában, úgy érezte, hogy az Unibet elefántcsontparti nincs jövője a városban. A katalán azonban azt állítja, hogy a 33 éves a tervei közé tartozik. – Yaya nagyon jól próbál, szereti a labdarúgást.Beszéltem vele a helyzetéről, ő egy hatalmas minőségű játékos, és nagyon örülök, hogy az ügynöke azt mondta, jó edző vagyok – köszönöm, Dimitri [Seluk].

és a Yaya minőségének tiszteletben tartása – amikor növeli intenzitását a labda Unibet nélkül, részt vesz. ”A kérdés: a De Bruyne és a Silva virágzik-e a„ szabad No8 ”szerepükben?